تعداد بازدید: ۱۱۶۰۰
پنجشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۶

نماز جمعه این هفته تهران به امامت آیت‌الله موحدی‌کرمانی اقامه می‌شود

نماز عبادی سیاسی این هفته جمعه تهران 17 شهریور به امامت آیت‌الله موحدی‌کرمانی در دانشگاه تهران اقامه می‌شود.

پناهیان سخنران پیش از خطبه‌ها

نماز جمعه این هفته تهران به امامت آیت‌الله موحدی‌کرمانی اقامه می‌شود

خبرگزاری فارس: نماز جمعه این هفته تهران به امامت آیت‌الله موحدی‌کرمانی اقامه می‌شود

نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته تهران به امامت آیت‌الله موحدی‌کرمانی در دانشگاه تهران اقامه می‌شود.

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، نماز عبادی سیاسی این هفته جمعه تهران 17 شهریور به امامت آیت‌الله موحدی‌کرمانی در دانشگاه تهران اقامه می‌شود.

همچنین در این مراسم که از ساعت 11:30 آغاز خواهد شد، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان در خصوص عید بزرگ امامت و ولایت سخنرانی می‌کند.

طبق اعلام مسئول ستاد نماز جمعه تهران، آیین عبادی سیاسی نماز جمعه تهران از 17 شهریور تا پایان آبان‌ماه در محل دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

آخرین اخبار
استقلال ایران برای غرب بسیار خطرناک است

استقلال ایران برای غرب بسیار خطرناک است

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه استقلال داخلی ایران نه‌تنها حق ایران بلکه ضرورت حفظ هویت و موقعیت کشور و منافع و امنیت ملی در برابر فشارهای جهانی است، اظهار کرد: استقلال ایران برای غرب بسیار خطرناک است. ایران علاوه‌بر استقلال داخلی، از قدرت الهام‌بخشی برخوردار است. به ویژه در کشورهای جهان سوم و جهان اسلام، ایران به عنوان الگویی برای استقلال و مقابله با سلطه خارجی شناخته می‌شود.