تعداد بازدید: ۲۷۵۵
پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۹
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد:

رایزنی با تشکل‌های ارزشی و انقلابی و تشکیل هیات موسس ساختار جدید در انتخابات ۱۴۰۰

حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی پور عضو شورای مرکزی و معاون امور تشکیلات جامعه روحانیت مبارز پس از برگزاری نشست مشترک جامعه روحانیت با احزاب و تشکل‌های انقلابی که صبح پنجشنبه ۱۵ آبان برگزار شد، با اشاره به استمرار این نشست ها که در ادامه جلسات سال گذشته برگزار می شود، گفت: راهبرد جامعه روحانیت بر اساس آنچه که در شورای مرکزی به تصویب رسیده در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال ۱۴۰۰، راهبرد حضور مشترک فعال خواهد بود.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه ما با عنایت به اصل خرد جمعی و همگرایی و تقویت انسجام نیروهای انقلاب در صحنه حضور خواهیم داشت، تاکید کرد: جامعه روحانیت مبارز این حرکت را به نحوی جدی دنبال خواهد کرد و از تمام ظرفیت ها و نیروهای درون گفتمان انقلابی و ولایی برای دستیابی به تصمیمات و اقدامات مشترک بهره گیری خواهیم کرد.

حجت الاسلام و المسلمین موسی پور همچنین با اشاره به اینکه جامعه روحانیت مبارز اقدامات خود را با حضور تمام نیروهای انقلابی و ارزشی فعال در عرصه های سیاسی و اجتماعی آغاز کرده، افزود: برنامه ریزی و رایزنی برای ایجاد یک تشکیلات فراگیر و فعال سازی یک ساختار هدفمند در انتخابات پیش روی ادامه دارد. نشست مشترک امروز نیز در ادامه رایزنی با کنشگران سیاسی برگزار شد و مقرر شد که احزاب و تشکل های انقلابی و ولایی نمایندگان و اعضای منتخب خود را برای عضویت در هیئت موسس ساختار جدید به جامعه روحانیت مبارز معرفی کنند. بدیهی است که بر اساس برنامه زمانبندی، پس از تشکیل هیئت موسس، سایر ساختارهای اجرایی برای انتخابات پیش رو شکل خواهد گرفت.

 

 

 

آخرین اخبار
حماس زنده است شکست اسرائیل آشکار

حماس زنده است شکست اسرائیل آشکار

پس از هفتم اکتبر، آنچه بیش از همه در سخنرانی‌ها و توجیه‌ها برای نسل‌کشی و کودک‌کشی تکرار و برجسته شد، دو خواسته‌ معمایی بود: نابودی حماس و آزادی اسرا؛ توامان. نابودی به معنای حذف کاملِ حاکمیت نام «حماس»، نبودنِ طرف مذاکره‌ای به نام حماس و محو هر صدای مبارزاتی است که پشت این نام پنهان است. اما واقعیت‌ها خلاف این تصویر را نشان دادند: آزادی اسرا و زنده‌بودن حماس، دلایل محکمی است بر شکست جبهه استکبار ضد مقاومت. 
قاتل و روحانی شهید هر دو قربانی جنگ نرم علیه روحانیت هستند

قاتل و روحانی شهید هر دو قربانی جنگ نرم علیه روحانیت هستند

در پی شهادت حجت الاسلام حاج ولی‌الله حیدری، امام جماعت پرتلاش و انقلابی مساجد تهران، هیأتی از سوی جامعه روحانیت مبارز با خانواده آن روحانی مجاهد دیدار و ابراز همدردی کرد.
پیام تسلیت رئیس جامعه روحانیت مبارز خطاب به آیت الله سیستانی

پیام تسلیت رئیس جامعه روحانیت مبارز خطاب به آیت الله سیستانی

آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی رئیس جامعه روحانیت مبارز در پیامی خطاب به آیت الله سیستانی درگذشت همسر ایشان را تسلیت گفت.