به گزارش روابط عمومی جامعه روحانیت مبارز ، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحیمقدم سخنگو و عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در واکنش به برخی اظهار نظرها و تحرکات بعضی از سیاسیون که این روزها و در آستانه سالگرد اغتشاشات پاییز گذشته مواضعی تند و تحریک کننده مطرح می سازند، گفت: اغتشاشات سال گذشته بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی ملت ایران تاثیرات منفی زیادی گذاشت البته دشمنان این اغتشاشات را ایجاد کردند تا این آثار ناگوار بر زندگی مردم تحمیل شود. آنها به دنبال تجزیه ایران و براندازی حکومت اسلامی بودند که به حمدالله موفق نشدند اما به هر حال این آثار ناگوار اقتصادی و اجتماعی موجب رشد قیمت ارز و سکه و خودرو و بازار مسکن شد.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در ادامه با اشاره به اختلال در کسب و کار مردم در پی حوادث و اغتشاشات سال گذشته افزود: در پی این حوادث بخش مهمی از ذخایر کشور به خارج منتقل شد و جمع زیادی از نخبگان مهاجرت کردند و همچنین کسب و کار مردم در حوزه فضای مجازی ماهها با مشکلات جدی مواجه بود. بنابراین شایسته است صاحبان قلم و تریبون داران و کسانی که ادعای دلسوزی برای ملت دارند با اظهارات خود جامعه را به فضای تنش و ناامیدی سوق ندهند. اقدامات و اظهاراتی که صرفاً آب بر آسیاب دشمن ریختن به حساب میآید.
حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم همچنین با اشاره به انتخابات پایان سال و چهار شاخصهای که مقام معظم رهبری در خصوص امنیت، سلامت، رقابتی بودن و مشارکتی بودن آن تاکید کردهاند گفت: همه باید حول این چهار محور متحد شوند و وحدت ملی را دنبال کنند و ثبت نام ۴۸ هزار نفر در انتخابات را که امری بیسابقه است بستری برای انتخابات پرشور قلمداد کنند و همه صاحب نظران، فعالان سیاسی با هر سلیقه و دیدگاهی از این فرصت استفاده کنند تا با انسجام ملی و بدنبال آن اقتدار ملی ، مشکلات مردم کاهش یابد و گامی به پیش بگذاریم.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز همچنین با بیان اینکه تعابیر برخی افراد هم تفرقه افکن و تنش زا است و اساسا شایسته ملت ایران نیست، افزود: این افراد خود از تاثیرگذاران تاریخ انقلاب و نظام بودهاند و در بالاترین جایگاهها در ۴۰ سال گذشته حضور داشتند. اینها تماشاچی نبوده آمد که امروز مدعی شده اند و با نظام و انقلاب طلبکارانه سخن می گویند. اینها باید پاسخگو باشند نه اینکه مطالبهگر باشند! باید بگویند چه نقش و کوتاهیهایی داشتهاند که در دوران مدیریت خودشان، به تنش آفرینی و بحران آفرینی و تشدید منازعات سیاسی دامن می زدند.